Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To, ze byste se nechala obtezovat od Stallona je sice pekne, ale otazka je, jak byste se tvarila, kdybyste zadala o praci (roli ve filmu) a on by vam rekl: jasne, ale nejdrive mi ho pekne vykouris, nebo si ho pred tebou vyhonim. Pak pujdes domu, zadna vecere pri svickach nebude.

Nerikam, ze v tech vypovedich nemuze byt urcita kalkulace, vypocitavost. To, ze ale bylo na dennim poradku, ze pro ziskani role ve filmu, nebo jakekoliv vyssi pozice, bylo potreba nejprve sexualne uspokolit vyse postaveneho, by se nemelo prejit bez povsimnuti. Zadna promlceci doba na chlipnosti neexistuje.

0 0
možnosti

Přesně tak. Aktivistky z vážného tématu zneužívání udělaly frašku tím, že se dělá zločin z mnohdy dobrovolné aktivity za účelem získat něco v drsné konkurenci.

Stejně jako za komoušů měl každý na výběr, kam až je ochoten pro peníze a kariéru zajít. Vstoupit do strany? Do KGB? Do lidových milicí? Všechno bylo dobrovolné.

4 0
možnosti

No ale kapmaň upozorňuje hlavně na sexuální obtěžování typu exhibování na veřejnosti nebo osahávání v dopravních prostředcích cizími lidmi a podobně. O tom hovoří řada českých žen. To Vám nevadí? Jsou stížnosti tohoto typu, kterých je tam naprostá většina, přehnané?

0 0
možnosti
Foto

R^R^R^

Někdy mne napadá, jestli tyhle "problémy" nejsou jen kouřovou clonou, odvádějící pozornost od jiné záležitosti.

0 0
možnosti
Foto

R^souhlas je to opravdu přehnané :-/

jen bych opravila, že ty které se na obtěžování po letech rozpomínají nejsou vždycky chudinky s tlustými zadky a umaštěnými vlasy ale začaly s tím hollywoodské hvězdy a některé z nich relativně mladé a kočky-každopádně je o hotové šílenství a vůbec se mi nelíbí jak se na obou stranách přehání

2 0
možnosti

P40e35t91r 23S61k11á20c39e36l

26. 11. 2017 22:10

Ke všem článkům na podobné téma budu uvádět moudro, které koluje po internetu. A mělo by se vyučovat v občanské nauce:

Sir William Gerald Golding

„Myslím, že ženy jsou bláznivé, když se snaží vyrovnat mužům. Jsou mnohem lepší a vždycky byly. Cokoliv ženě dáš, vždycky to udělá lepším. Dáš-li jí spermii, ona ti dá dítě. Dáš-li jí dům, dá ti domov. Dáš-li jí potraviny, udělá ti jídlo. Dáš-li jí úsměv, dá ti tvé srdce. Cokoliv jí dáš, to znásobí a rozšíří. Takže pokud se k ní chováš jako vůl, buď připraven, že dostaneš kopu hnoje.“

7 0
možnosti

opět se ptám, co to má společného s tématem sexuální obtěžování?

0 0
možnosti
Foto

J57a14n78a 10M80a86j42o15v71á

26. 11. 2017 22:07

Souhlasím s Vámi a jsem ráda, že se ozývají takové názory. Trošku to mírní můj dojem, že ""svět se v "pozadí" obrací"", jak by zcela jistě řekla moje babička.

A za mne tahle podivná akce navíc znevažuje skutečné sexuální násilí, což je průšvih. Navíc může introvertnější muž naprosto odradit od "námluv". Nebude za chvilku obtěžováním i o samotě předaná kytka?

2 0
možnosti

P81a63v23e78l 70V14é90b70r

26. 11. 2017 22:15

Ježišmarjá, kytka předaná ženě! Zcela jasné sexuální násilí! Vyobcovat, useknout, posolit, zveřejnit na iDnes!

4 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Jsem studentka Univerzity Karlovy. Zajímám se politiku a celkové dění okolo nás. Každý týden chci zkusit napsat i jen třeba kratičký sloupek o tom, co mě zaujalo. Tak uvidíme, jestli se v tom najdete i vy...

Seznam rubrik